GPS-es nyomkövetéssel bármikor ellenőrizni tudjuk gépjárművünk, vagy éppen flottánk helyzetét, így biztosak lehetünk benne, hogy nem kerültek eszközeink illetéktelen kezekbe. A GPS nyomkövetés nem csak helyzet meghatározásra alkalmazható, hanem különböző információkat is megtudhatunk gépjárműveinkről, mint például a jelenlegi üzemanyagállást, menetsebességet, fogyasztást, érzékelhető általa a raktérnyitás stb. Használatával könnyedén megakadályozható a lopás, vagyis mindig használatra kész lesz járművünk. Akadnak azonban olyan helyzetek, amikor nem egy lopáskísérlet hiúsítja meg a jármű használatát, hanem ennél banálisabb eset, esetek.

Autókulcsunk elvesztése esetén mi a teendő?

Az autókulcs elvesztése hatalmas problémákat okozhat, mivel akár napokig használhatatlan lesz a járművűnk. A probléma megoldására az egyik leghatásosabb megoldás egy pótkulcs készíttetése, melyhez bármikor tudunk nyúlni, ha történik valami az elsődleges kulccsal. Autókulcs másolással mindenképpen egy tapasztalattal és jó értékelésekkel rendelkező zárszaküzletet keressünk fel, ahol akár pillanatok alatt le tudják másolni a meglévő kulcsunkat.

Egy felszerelt zárszaküzletben nem csak kulcsot másolni tudnak, hanem autózárat javítani, valamint átkódolni is. Ha ellopták volna autókulcsunkat, vagy egyszerűen csak elhagytuk, akkor sincs minden veszve, mivel egy felszerelt üzletben képesek készíteni egy teljesen új kulcsot a zár, illetve a gyújtáskapcsoló alapján.

Melyik zárszaküzletet válasszuk?

Számos megbízható zárszaküzlet működik már Magyarországon, azonban az Aranykulcs Kft. nem véletlenül vívta ki kiváló értékeléseit a különböző internetes platformokon. 1981 óta foglalkoznak kulcsmásolással, zárjavítással, kulcs készítéssel. Ha egy megbízható, profi és tapasztalt zárszaküzletet keres, akkor az Aranykulcs Kft. kiváló választás!