okos parkolás

arkolási díjfizetés Egyszerűen

PetTrack Okosparkolás megoldások, hogy parkolásért is csak annyit fizessen amennyit használja.

A PetTrack rendszer sikeresen alkalmazza a Nemzeti Parkolási rendszert oly módon, hogy a feltöltött egyenleg terhére tud parkolást kezdeményezni Ön mint a jármű tulajdonosa, vagy épp bármelyik kollégája, üzletkötője, kiszállítója, sofőrje.

A rendszer minden esetben a jármű GPS koordinátáiból indul ki, bárhol is legyen Ön fizikailag. A szolgáltatás elindításához semmi másra nincs szüksége, csak a mobil felületünkre. Belépve a rendszer a jármű adatai alapján felajánlja, a az aktuális parkolo zónát, és egy kattintással elindíthatja a parkolását.

A leállítással már nem is kell bajlódnia. Nincs többé elfelejtett parkolás, hogy aztán egyszercsak kapjon egy üzenetet, hogy a maximális parkolási idő végén automatikusan leállt a parkolása. A rendszerünkkel időt és pénzt takaríthat meg. Amint érzékeljük, hogy elindult a járművel, úgy a rendszerünk automatikusan leállítja a parkolásfizetést. Addig pedig Ön helyett figyel és szükség esetén új parkolójegyet vesz Önnek.

A félautomata parkolási rendszerünkkel időt és pénzt takaríthat meg. Hó végén, pedig egy komplex kimutatást küldünk Önnek vagy a könyvelésének, amiből az elszámolásokat könnyedén meg tudják csinálni.

Az okos parkolás megnyitja a lehetőséget, hogy a hagyományos parkolási rendszerek korlátait átugorva, a parkolás egyszerűbb, kényelmesebb és költséghatékonyabb folyamattá váljon. A legújabb technológiák alkalmazásával, mint a GPS, a mobilalkalmazások és az automatizált rendszerek, képesek megoldani a parkolással kapcsolatos gondokat.

Az okos parkolásnak több főbb jellemzője van, amelyek közül talán a legfontosabb a fizetés egyszerűsítése. A fizetési rendszerek olyan módon lettek kifejlesztve, hogy a parkolásért mindössze annyit kell fizetnünk, amennyit ténylegesen használtuk a parkolóhelyet. Ez azt jelenti, hogy a díjfizetés az idő alapján történik. A rendszer általában automatikusan leáll, amikor a jármű elindul, így nem fizethetünk többet.

Az okos parkolási rendszerek rendkívül felhasználóbarátak, gyakorlatilag a teljes folyamat, egészen a parkolóhely kiválasztásától a parkolás leállításáig, az okostelefonunkról vezérelhető és a fizetés is ezen keresztül történik. Az okos parkolási rendszerek tehát rugalmasabbak és költséghatékonyabbak, mint a hagyományosak.

A modern parkolási rendszerek könnyen nyomon követhetővé teszik a parkolási tranzakciókat, ezáltal jobban átláthatjuk a költéseket és menedzselhetjük a jövőbeli alakulásukat. Továbbá, részletes jelentéseket is készítenek, ami különösen hasznos lehet üzleti környezetben, ahol a járművekkel való parkolást számos különböző munkatárs, üzletkötő, kiszállító vagy sofőr kezdeményezheti. A havi kimutatások révén a könyvelési osztály könnyedén nyomon követheti és elszámolhatja a parkolási költségeket, így az adminisztratív terheket is megtakaríthatjuk.

Az okos parkolási rendszerek tehát a modern technológia alkalmazásával biztosítják a parkolás kényelmét és költséghatékonyságát.

okosparkolással egyszerűbb díjfizetés

Forduljon hozzánk bizalommal és találjuk meg együtt a legjobb megoldást!