Hol tudom Önöket elérni, ha nyomkövetési szolgáltatást szeretnék igénybe venni?

Az elérhetőségeinken bármikor állunk rendelkezésére!

Mi az a nyomkövetési szolgáltatás?

A nyomkövetési szolgáltatás, azt jelenti, hogy személyre, állatra, vagy bármilyen tárgyra, aminek szeretné tudni a helyzetét anélkül, hogy rálátása lenne, akkor felszerelheti azt egy ilyen eszközzel, és egy internetes oldalon keresztül, bármikor meg tudja tekinteni, hogy a követni kívánt tárgy / személy / kisállat éppen hol van.

Hogy működik a nyomkövetési szolgáltatás?

A nyomkövető eszköz specifikus GSM adatkártyával, továbbítja a saját GPS pozicióját a központi szerverünk felé, amely megjeleníti Önnek azt egy weboldalon keresztül a követni kívánt tárgy/személy/kisállat lehető legpontosabb pozicióját.

Mi az a specifikus GSM adatkártya, másnéven Telemetria kártya?

A Telemetria adatkártya kinézetre olyan mint amit a mobiltelefonokban használnak telefonkártyának, azzal a különbséggel, hogy kizárólag meghatározott mennyiségű specifikus adat továbbítására használható, zárt titkosított adathálózaton keresztül. Telefonálásra, SMS küldésre, internetezésre alkalmatlan, csak a saját rendszerünkhöz tud kapcsolódni.

Használhatok saját internetezésre is alkalmas mobil kártyát az eszközben?

Igen, természetesen lehet használni, a rendszerünk interneten keresztül egy speciális porton át küldi be a nyomkövetési adatokat a feldolgozó szerverünknek. Erre minden internetezésre használható GSM kártya megfelelő de ezek a kártyák drágábbak, de a legfontosabb, hogy nem valósítják meg a maximális adatbiztonságot, lehallgathatók.

A mi általunk biztosított Telemetria kártyák privat APN, és VPN titkosított adatkapcsolatokon keresztül küldik be a rendszerbe az adatokat, ezáltal megvalósítják a maximális adatbiztonságot, senki illetéktelen nem férhet hozzá az Ön adataihoz.

Mire van szükségem még a nyomkövető eszközön kívül a használathoz?

A nyomkövető szolgáltatásunk igénybevételéhez, az eszközre, benne egy általunk forgalmazott Telemetria adatkártyára vagy egy saját internet eléréshez használható kártyára van szüksége Önnek. Így már teljesen működőképes a nyomkövető rendszerünk. Természetesen, a nyokövetéshez, egy internetes oldalon keresztül férhet hozzá, amely teljes egészében plattformfüggetlen, bármely operációs rendszer alól, bármilyen böngészővel használható, és INGYENES!

Miért lehet nyomkövetésre szükségem?

Önnek akkor lehet szüksége nyomkövetésre, ha van olyan értéke, amelynek fél az elvesztésétől. Ide gyakorlatilag bármit fel lehet sorolni így a következő listát a teljesség igénye nélkül állítottuk össze:

  • Van egy idős feledékeny rokona, aki egyre gyakrabban eltéved.
  • Van egy rossz gyereke aki sűrűn elszökik otthonról
  • Van egy féltett autója, és nem elégszik meg azzal, hogy a CASCO kifizeti ha ellopják, jobb szeretné, ha inkább megtalálnák az autóját, a beépített nyomkövetőnek köszönhetően. Ön egy magánnyomozó, és biztonságos távolból szeretne követni valakit.
  • Van egy motorja, biciklije, amit könnyű ellopni, de annál nehezebb megtalálni.
  • Féltett kisállat-ra, főleg, ha hajlamos a szökésre
  • Cégeknek, flottamozgások követésére, és egyéb gépjármű adminisztrációs feladatok könnyítésére
  • Cégeknek, költséghatékonyság növelésére, keressen minket speciális ajánlatainkért.
  • Természetesen nem csak sok száz autóval rendelkező nagy cégek jelentkezését várjuk, hanem a legkisebbekét is szolgáltatásainkkal sokkal többet takaríthat meg, mint amennyibe az kerül.

Mire jó a kisállat követés?

A kisálataink kedvenceink egy vihar következtében vagy épp mert szokása megszöhet. Ez ha elhagyjuk a megszokott lakókörnyezetünket, akár csak egy kirándulás, séta alkalmával a kedvencünk nem fog tudni hazatalálni. Amennyiben kiskedvencére nyomkövetős nyakörvet rak úgy sokkal nagyobb biztonságban tudhatja. Ha megszökne akkor is könnyedén a nyomára bukkanhat.

Mit jelent a személykövetés?

A személykövetés lényege, hogy egy nyomkövető eszköz segítségével egy-egy adott személy pozicióját pontosan meg tudjuk határozni. Felhasználási célja rendkívül számos lehet, a mágnnyomozói munkától egészen a gyermeküket féltő szülőkig.

Mit takar a flottakövetés kifejezés?

A flottakövetés annyiban tér el a személyes járműkövetéstől, hogy egy időpontban egyszerre több jármúvet kívánunk követni. Bármilyen szolgáltatás ugyan úgy igénybevehető egyetlen járműre is mint 100-ra. Ez csak a felhasználótól függ.

Mire jó a személyes járműkövetés?

A járműkövetés célja kettős. Egyrészt minden időpillanatban tudhatjuk hogy a gépjárművünk merre van, a PetTrack rendszer segítségével könnyedén elkészíthetjük a menetlevelet, vagy előállítathatunk különféle statisztikákat. Másrészt a gépjárművünket nagyobb biztonságban tudhatjuk, hiszen egy geokerítés alkalmazásával értesítőt kaphatunk ha a gépjármű elhagyja a neki szánt parkolót. És ha már megtörtént a baj, akkro is van esélyünk visszaszerezni a féltett kincsünket!

Mi a különbség a különböző nyomkövető eszközök között?

A különböző nyomkövető eszközök, súlyban, kivitelben térnek el egymástól a legjobban. Minden eszköznek megvan a maga rendeltetése, hiszen egy személy, állat követő eszköz sokkal kisebb, és könnyebb mint egy gépjárműbe szerelhető. Pontosság tekintetében a nyomkövető eszközök között nincs különbség, így ezzel kapcsolatban nem kell kompromisszumot kötni. A nyomkövetést az eszköz mérete nem befolyásolja. A kézi nyomkövetőkhöz képes a gépjármű illetőleg a motoros követők annyiban térnek el, hogy rendelkeznek szabadon felhasználható bemenettel, amit mondjuk a riasztóra rá lehet kötni. És rögtön tud nekünk akár telefonon, SMS-ben jelezni, továbbá a nem személyi nyomkövetők rendelkeznek kimenettel is, amit használhatunk a gépjárművünk, motorunk távoli leállítására is.

Milyen extra opciói vannak ezeknek a nyomkövető eszközöknek?

A gépjármű, és motoros követő eszközök rendelkeznek különböző, bemeneti, is kimeneti opciókkal, melyet akár a riasztóra is ráköthetünk, vagy egy kisebb elektronikával távolról leállíthatjuk a járművünket. Ezeknek a bekötése már mindenképpen szakértelmet igényel.