Gépjárművédelem

Napjainkban különböző értékeink, ingatlanunk és ingóságaink védelme kiemelt szerepet játszik életünk során, hiszen sajnálatos módon a statisztikák szerint jelentősen elszaporodtak a lopásos bűncselekmények. A modern technológiai fejlődés következtében az illetéktelen rosszakarók eszköztára is folyamatosan fejlődik, igazodik a korszerű védelmi rendszerekhez, mégis akad olyan innovatív megoldás, melynek segítségével biztonságban tudhatjuk értékeinket. A hatékony és korszerű gépjárművédelem egyik legújabb generációs lehetősége a GPS-es technológia és az ehhez szükséges technikai felszereltség, melynek óriási előnye a már megszokott védelmi berendezésekkel szemben, hogy az esetlegesen bekövetkező baj esetén, nyomon követhető az eltulajdonított jármű útvonala és biztosítható, hogy visszakerül a tulajdonoshoz. A gépjárművédelem innovációja elsősorban a megelőzésben és utókövetésben rejlik, ezáltal minden gépjármű tulajdonos számára korszerű védelmi megoldást jelenthet. 

Forduljon hozzánk bizalommal és találjuk meg együtt a legjobb megoldást!

Hatékony gépjárművédelem

Mi az a gépjárművédelem és hogyan működik?

GPS, Global Positioning System, magyarul Globális Helymeghatározó rendszer. A Föld bármelyik pontján, éjjel-nappal, a nap 24 órájában működik, és műholdak segítségével méri be a nyomon követett tárgy helyét. A rendszer alapelemei a műholdak, melyekből 24 db van Föld körüli pályán, és a GPS koordináták meghatározásánál legalább háromnak láthatónak kell lennie. További fontos elemei a vevőkészülékek, például a gépjárműbe beépített GPS, mely a műholdakról érkező jeleket begyűjti és kiértékeli. Ahhoz, hogy, meg tudja határozni a pontos helyet, minimum 3 műhold adata szükséges, mivel a műholdak a saját pozíciójukat küldik el, és a műholdak pozíciói alapján számítja ki a vevőkészülék a saját helyét. Ha a negyedik műhold adatait is lehívja, akkor magassági adatokat is tud közölni, ez a 3D-s meghatározás. A GPS-t napjainkban már mindenki használja, beépíthetőek drágább használati tárgyakba, mint például autókba, mobiltelefonokba, laptopokba és sok minden másba is.

Gépjárművédelem? Válasszon minket!

A gépjármű tulajdonosok első szempontja, ha a járművük kerül szóba, egyértelműen a biztonság. Gondoljunk csak bele: pár percre kiszállunk az autóból, benne hagyjuk táskánkat, telefonunkkal és minden iratunkkal együtt, amikor hirtelen felbukkan egy autó tolvaj, és elhajt az járművünkkel. Valljuk be, belegondolni is szörnyű. Kezdődik a procedúra, feljelentés, és még ha jobb esetben meg is kerül autónk, irataink és értékeink már közel sem biztos, hogy benne lesznek. Az ilyen helyzetek elkerülése végett lehet tökéletes megoldás a gépjárművédelem, mely akkor is őrzi autónkat, amikor mi már rég elfelejtettük! A gépjárművédelem feladata nem csak az, hogy megakadályozza a tolvajokat a gépjármű eltulajdonításában, hanem az is, hogy, ha mégis bekövetkezik a baj, gond nélkül megtalálhassuk és visszaszerezhessük gépjárművünket. Ha Ön is szeretné, hogy autója teljes biztonságban legyen, válassza a gépjárművédelem lehetőségét, ehhez pedig forduljon hozzánk, és kérje ingyenes visszahívásunkat!

A gépjárművédelem feladatai

A gépjárművédelem – mint ahogyan az a nevéből is adódik – a gépjármű védelmére szolgál, ám ennél kicsit összetettebb feladatot lát el. Vannak eszközök, melyekkel próbálkozhatunk, ha védelemről van szó, ide sorolható a kormányzár és az indításgátló is, ám ez még sajnos nem elég. Sokan használunk riasztót is, ami a mai világban már inkább idegeskedést vált ki az emberekből a hangja miatt, viszont azzal, hogy talán szomszédunk autóját lopják épp, és nem véletlenül indult be a riasztó, már senki sem foglalkozik. Persze fontos megjegyezni, hogy ezek a kellékek a gépjárművédelem rendszerét remekül kiegészítik, ám önmagukban kevésnek bizonyulnak. Nézzük meg pontosan, hogy mi is a gépjárművédelem feladata:

 • A gépjárművédelem megakadályozza az adott jármű eltulajdonítását.
 • Segítségével tudomást szerezhetünk a lopásról, ha mégis bekövetkezik.
 • A gépjárművédelem rendszere GPS alapú is, így használatával szinte gond nélkül megtalálhatjuk járművünket.

Ön is szeretné biztonságban tudni autóját? Akkor döntsön a gépjárművédelem mellett!

 

Pontos, megbízható és modern gépjárművédelem

Aktív gépjárművédelem lopás ellen

Az aktív gépjárművédelem nem csak egy egyszerű, lopás elleni védelmi berendezés, hiszen ennél sokkal többet tud nyújtani számunkra. Az aktív gépjárművédelem használatával a gépjármű beindítása egészen addig nem lehetséges, amíg erre külön engedélyt nem adunk – ebben egy bizonyos indításgátló funkció áll a szolgálatunkra. Ez rendkívül hasznos, már csak azért is, mert így lényegében rajtunk kívül senki sem tudja használni járművünket. Ha valamilyen oknál fogva mégis lopás áldozata lesz autónk, van megoldás! Tény, hogy a lopás megtörténtéről tudomást szerezni nem egyszerű, főleg, ha járművünk nem a közelünkben van éppen, ám erre is van megoldás, méghozzá kétféle is:

 • Az aktív gépjárművédelem rendszere telefonon keresztül küld számunkra egy értesítő SMS-t arról, hogy megszólalt járművünk riasztó rendszere, így bárhol is leszünk, tudni fogunk róla.
 • Ha valamilyen oknál fogva riasztónk mégsem jelezne, úgy arról is kaphatunk értesítést, ha járművünk elhagy egy bizonyos területet – például a parkolót.

További kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal!

Ne bízza a véletlenre! Válasszon beépített eszközt!

Egy beépített GPS eszköz sokkal biztonságosabb, mint hordozható társai, hiszen nehezen hozzáférhető, megbízható, és eleget tesz a gépjárművédelem minden kritériumának. Még ha ki is iktatják a védelmi berendezéseket, mint például a riasztót, a beépített eszköz továbbra is működni fog! Nézzük hát meg, hogy a hordozható eszközökkel szemben mik az előnyei a beépített rendszernek!

Kézi, hordozható rendszer:

 • Beépítése csupán pár perc, és bárki könnyet kiveheti/visszarakhatja.
 • Hatástalanítása akár egy perc alatt lehetséges.
 • Akkumulátora csupán 4-12 óráig bírja.

Beépített nyomkövető:

 • Beépítése több órás munka, és a szakértelem nélkülözhetetlen.
 • Hatástalanítása – ha sikerül – több órába is telhet.
 • Üzemideje korlátlan.
 • Áram nélkül is képes akár 8 órán keresztül is működni.
 • Indításgátlás, távoli leállítás, riasztó értesítés – ezek mind hozzá tartoznak a rendszerhez.

Meggyőztük? Akkor ne várjon tovább! Keressen fel minket, és válassza Ön is a gépjárművédelmi rendszerünket!

 

Műholdas gépjárművédelem

A gépjárművédelmi rendszerünket a telefonján is használhatja!

Amióta a mobiltelefonokból okostelefonok váltak, igazi kis zsebszámítógépeket hordhatunk magunknál. Miért ne használná ki Ön is maximálisan az okostelefonjában rejlő lehetőségeket és használná fel például a gépjárműve vagy egyéb vagyontárgyai megóvására? A gépjárművédelmi rendszerek használatával Ön olyan hatékony lopásvédelemmel ruházza fel autóját, ami a tényleges lopás bekövetkezte után is szinte teljes bizonyossággal garantálja, hogy Ön visszakapja autóját. A műholdas összeköttetésen alapuló online rendszerhez Ön már a saját telefonjáról is csatlakozhat. Csupán internet elérés szükséges ahhoz, hogy bárhol, bármikor belépjen az internetes felületre és leellenőrizze autója helyzetét. Az általunk üzemeltetett rendszer előnye, hogy bármilyen típusú okostelefonról, illetve operációs rendszerről lehet csatlakozni hozzá. A jó hír, hogy hamarosan igénybe vehető majd egy általunk kifejlesztett, telefonra alkalmazható mobilalkalmazás is. Bátran érdeklődjön a részletekről megadott elérhetőségeinken!

Gépjárművédelem autókölcsönzőknek is

Autót elveszíteni mindig bosszantó dolog, különösen akkor, ha még tehettünk is volna ellene. Az autólopások eredményesen megelőzhetőek napjainkban, csupán a megfelelő eszközök kellenek hozzá, mint amilyen a GPS. A rendszer használata jelentősen hozzájárul a gépjárművekkel foglalkozó vállalkozások sikerének megtartásához, így elengedhetetlen kiegészítője például egy autókölcsönzőnek is. Ne érezze úgy, hogy egy ilyen eszköz beépítése az ügyfelei iránti bizalmatlanságának a jele! Egy ilyen rendszer nem hiányozhat egyetlen autóból sem, hiszen több előnnyel jár a megléte, mintha bármi mást használna. Az gépjárművédelmi rendszer segítségével Ön mindig tudni fogja, hol járnak éppen a járművei, és ennek az országhatárok sem jelentenek akadályt. A műholdas összeköttetéssel rendelkező eszköz ugyanis pontosan képes meghatározni a jármű helyzetét. Ráköthető a riasztóra is, így Ön azonnal intézkedhet, ha megbizonyosodott róla, hogy az autót ellopták. A védelemmel mindig tudja, hogy hol járnak autói! Válasszon minket, és tegye hatékonyabbá vállalkozását!

A tökéletes rendszer autójába!

Érdekes tény, hogy korunk fejlettségét nem csupán a javunkra fordíthatjuk. Hogy mire értjük ezt? Nos, vegyük például a gépjármű lopások számának egyre növekvő arányát! Ez a statisztika talán betudható annak, hogy a tulajdonosok száma is napról-napra növekszik, vagy annak, hogy az éretlenebb korosztályoknak túl hamar biztosítanak ekkora értéket. Ám sokkal inkább az állhat a háttérben, hogy a fejlődés nem egyoldalú! Az autó követő rendszer azért került kifejlesztésre, mert tisztában vagyunk vele, hogy a tolvajok is fejlődnek a korral, és képesek bármilyen elektronikus vagy mechanikus zárat feltörni! Napjainkban nem azon van a hangsúly, hogy egy tolvaj képes-e eltulajdonítani a gépjárművünket, sokkal inkább azon, hogy mennyi ideig képes megtartani! Az autó követő rendszer lényege, hogy már a lopás pillanatától kezdve tisztában legyünk gépjárművünk tartózkodási helyével, ezáltal segítve a hatóságok dolgát is. Az autó követő rendszer biztosítja, hogy a lehető leggyorsabban visszakerülhessen tulajdonunkba a gépjármű! Legyen Ön is mindig tisztában autója tartózkodási helyével, és keressen minket bizalommal!

A modern technológiák jótékony hatásai a gépjárművédelemre

Érdekes, miként érzékelhető a gépjárműpiac igényein a modern kor technológiai hatása. Bár a gépjárművek száma ütemesen növekszik, az eltulajdonítási esetek rohamosan csökkennek. Hogy ez minek köszönhető? A korszerű gépjárművédelemnek! Az első műholdat 1957-ben indították útjára, melynek fő célja a kozmikus sebesség elérése volt, azonban az elmúlt hatvan évben ez a technológia sokat fejlődött, és mára már más célokat szolgál. Léteznek távközlésre és navigációra alkalmas műholdak, melyek nagy szerepet játszanak a modern kori gépjárművédelemben, ezek segítségével ugyanis pontosan meghatározható egy bizonyos tárgy holléte. 

 

Forduljon hozzánk bizalommal és találjuk meg együtt a legjobb megoldást!

Gépjárművédelem reggel délben és este!