Busz nyomkövetés

Ha Önnek is vannak buszai, legyen az kicsi vagy nagy, és nyomkövetési megoldást keres akkor jó helyen jár.

Cégünk rendelkezik pár kifejezetten buszos cégek számára készült megoldással. Segíthetünk Önöknek, nem csak a buszok nyomkövetésében, hanem a rendszeres kimutatások elkészítésében is. Amennyiben Önnek is szüksége van utazási irodák felé Charter kimutatásra, vagy a nemzetközi minimálbér elszámoláshoz egy segédletre, akkor jó hírünk van. Tudunk segíteni Önnek megfelelő nyomkövetési rendszert biztosítani.

Cégünk saját fejlesztésű eszközökkel tudja biztosítani az összes információt, és még sokkal többet is.

Mielőtt a műszaki részletekbe belemennék fontos megemlíteni, hogy mivel igen nagy értékű járművekről van szó, cégünk több forgalmazóval is megállapodást kötött annak érdekében, hogy az eszközeink beszerelése, semmiképpen ne sértse meg a jármű garanciáját.

Ennek jegyében, gyári alapanyagokkal dolgozunk, illetőleg bizonyos márkák esetében, az Importőr előírta, hogy a rendszerünket valamelyik márkaszervizben kell beszereltetni. Ezzel tudjuk biztosítani, hogy bármilyen járművet érintő garanciális probléma esetén, nyugodt maradhasson afelől, hogy nem fog senki ujjal másra mutogatni, a hibát áthárítandó.

Cégünk a nyomkövetési rendszerét, melyet buszokba ajánlunk, kiegészítjük egy RFID-s sofőrazonosítóval, indításblokkolóval, CANBUS csatlakozással, hogy teljesebb képet kapjunk a járműről, mindezt gyári minőségben garanciával.

 A GPS nyomkövető rendszerrel folyamatos kontroll alatt tarthatjuk a járműveket, éppen ezért a műholdas nyomkövetés napjainkban egyre népszerűbb a vállalkozások és a magánszemélyek körében egyaránt. A globális helymeghatározó rendszer a vett jelek segítségével azonosítja be a pontos helyszínt, a kapott információt pedig továbbítja a központi szervereknek. A központi nyomkövető rendszer feldolgozza az információkat, ezt követően láthatóvá válik a busz útvonala és a jármű aktuális sebessége. Központi szerverek, mobil hálózatok szükségesek tehát a GPS rendszerekhez, amelyek képesek feldolgozni és tárolni az adatokat, így a későbbiekben elemzéseket is lehetséges végezni.

A GPS rendszerek nem csak a pontos tartózkodási pontot és a jármű sebességét rögzítik, hanem azt is, hogy a busz mennyit töltött egy bizonyos helyen, illetve milyen hosszú utat tett meg adott idő alatt. Az adatokból láthatjuk, ha az autóbusz túl sokat van használva, ez utalhat például arra, hogy lassan ideje beiktatni egy nagyobb szervizelést, ezáltal a karbantartási ütemterveket könnyebb elkészíteni.

Számos előnnyel jár a buszok nyomon követése, többek között segítséget jelenthet a buszvállalatoknak, a pontos és megbízható menetrendek készítésében. Utastájékoztatás szempontjából is előnyös a szolgáltatás, hiszen könnyebb megbecsülni az érkezés idejét, elkerülhetőek a forgalmi dugók, de bármilyen más váratlan körülmény, ráadásul mindezek kiküszöbölésével időt és üzemanyagot is megtakaríthat a busztársaság.

A GPS nyomkövetés által javulhat a közösségi közlekedés hatékonysága és a biztonság is nagyobb lesz.

 

Forduljon hozzánk bizalommal és találjuk meg együtt a legjobb megoldást!