A korszerű flottakövetés

A különböző szegmenseket képviselő cégek hatékony és termelékeny működése során meghatározó szempont a gyors, precíz és az igényeknek megfelelő szállítmányozás. Ez napjainkban számos tényezőtől függhet, így a tevékenységek folyamatos nyomon követése és menedzselése kiemelt szerepet tölt be a sikerek elérése érdekében. A gépjármű flottakövetése során az egyik leginnovatívabb megoldást kínálja a Pettrack Kft., amely műholdas szolgáltatásokkal pontos és precíz segítséget nyújt az ellenőrző folyamatokban.

 • Naprakész információk a járművek tartózkodási helyéről
 • A határidők és ügyféligények betartása, kielégítése érdekében hatékony megoldást kínál
 • Letölthető jelentések: menetlevél, tankolási lista, üzemidő, stb.
 • Ellenőrizhető menetsebesség, üzemanyag felhasználás, stb. amelyek az anyagi károk elkerülését szolgálják
 • Lopásvédelem

Válasszon Ön is korszerű és hatékony megoldást a flottamenedzsment feladatok megkönnyítése érdekében és tekintse meg Flottakövetéssel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információinkat! Mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy hosszú távon is sikeresen működtethesse vállalkozását!

Forduljon hozzánk bizalommal és találjuk meg együtt a legjobb megoldást!

Flottakövetés

Miért válassza a mi flottakövetési szolgáltatásunkat?

Az Ön cége rendelkezik minőségi GPS flottakövető rendszerrel? Az ilyen rendszereket sok cég nem engedheti meg magának, mert a legtöbb flottamenedzsment rendszert megfizethetetlenül magas áron kínálják, ráadásul ezeknek a rendszereknek a többsége nem is olyan jellegű szolgáltatásokat kínál, amire a megrendelőknek igazán szüksége lenne. Mi tisztában vagyunk azzal, hogy a flottamenedzsment feladatai nem merülnek ki csupán az egyes járművek védelmében. Válasszon minket, mert a mi flottakövető rendszerünkkel megoldást találhat egyedi igényeire is. Moduláris összetételű nyomkövetésű rendszerünk különlegessége abban áll, hogy minden ügyfelünk saját maga állíthatja össze a szolgáltatáscsomagját, így csak azokért a szolgáltatásokért kell fizetnie, amire valóban szüksége van. Egyedi, személyre szabott flottakövető rendszereink ezáltal lehetővé teszik, hogy a kis cégek is rendelkezzenek modern nyomkövető rendszerekkel.

Milyen feladatokat bízhat a flottakövető rendszerre?

 • Menetlevél készítés
 • Az alkalmazottak munkaidejének ellenőrzése
 • Cége egyedi igényeinek megvalósítása
 • Gépjárműveinek védelme
 • Gépjárművei használatának ellenőrzése

Mindezeket a szolgáltatásokat akár egyetlen flottakövető rendszer is biztosítani tudja Önnek. A szolgáltatások összetétele igényei szerint változhat, de az eredmény minden esetben ugyanaz. Legyen akár nagyobb, akár kisebb cége, a flottamenedzsment használatával bizonyítottan gyarapodik majd megtakarítása, és nő az alkalmazottai munkakedve is. A PetTrack rendszer három lépésben valósítja meg a flottamenedzsmenttel szemben támasztott elvárásokat.

 • A PetTrack biztosítja a gépjárművédelmet és a lopásgátlást is.
 • A PetTrack alap használati díja átlagban 1270 Ft, ez egy telefonkártya előfizetési díjának felel meg, a webes követési felület használati díja pedig teljesen ingyenes.
 • A PetTrack moduláris felépítésének köszönhetően Ön csak azért fizet, amit valóban használ is.

A moduláris rendszer előnyei:

 • A szolgáltatások díja csupán 80 Ft/hó.
 • Amennyiben egyedi szolgáltatásra van szüksége, mi létrehozzuk Önnek.
 • Mi minden ötletet rugalmasan kezeljük és lehetőség szerint meg is valósítjuk.
 • Nálunk nincs hűségidő, így még a külföldi használat is hűségidő mentes.
 • A szolgáltatások szüneteltetésére bármikor lehetősége nyílik, amikor járművei használaton kívül állomásoznak.

A flottakövetés ideális eszköze kétségtelenül a beépített GPS. Egy beépített nyomkövető nem csak maximális megbízhatóságot biztosít, de az eltulajdonítása is nagyobb kihívást jelent a tolvajok számára. A beépített GPS nyomkövetővel Ön gondoskodhat a gépjármű teljes körű védelméről, miközben az eszköz folyamatos adatokat szolgáltat Önnek, anélkül, hogy alkalmazottai számára láthatóvá válna. A karbantartást nem igénylő flottakövetési rendszer mindig hű marad Önhöz és akkor is működik, amikor már Ön is megfeledkezett róla! Bátran forduljon hozzánk, és tájékozódjon a részletekről!

Flottakövetés

Mire jó a GPS-es flottakövetés, kiknek ajánlott?

Futárcégeknek, szállítmányozással, fuvarozással foglalkozó cégeknek ajánljuk GPS-es járműkövető rendszerünket. Nagy értékű áruszállítmányok esetén fontos, hogy legyen egy megbízható információnk, hogy adott gépjármű, adott pillanatban hol tartózkodik pontosan. Így egy esetleges rablás esetén azonnal tudunk cselekedni. Ha logisztikai okokból nem tudjuk a flottánknak előre megszervezni az útvonalát, könnyen belezavarodhatunk a folyamatba. A flottakövetővel azonban folyamatosan minden gépjármű helyzetét látjuk, így a hatékony szervezéssel időt és üzemanyagot is spórolunk. Taxitársaságoknak szintén célszerű flottakövető rendszert beszerezni. Mivel valós idejű adatokat szolgáltat az autók tartózkodási helyéről, így egyből átlátható, hogy melyik autónak mi a legoptimálisabb útvonala, ezzel jelentős időt és benzinköltséget spórolva. Ha cégét GPS-es nyomkövető rendszerrel szeretné fejleszteni, várjuk megkeresését, szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Mi is az a flottakövetés, és mi a célja?

Először is fontos meghatároznunk, hogy tulajdonképpen mi is az a flottakövetés: A flottakövetés, más szavakkal járműkövetés vagy nyomkövetés, a 90-es években létrejött fogalom, és célja, hogy a flottával rendelkező cégek folyamatosan különböző adatokat kapjanak a flottához tartozó járművükről – vagyis ha van egy csomagszállító cégem, nyomon tudom követni, hogy a járműveim hol tartózkodnak. A flottakövetés a legmegbízhatóbb módon GPS segítségével oldható meg, mely alapján a műholdak folyamatosan képesek információt szolgáltatni az adott járműről. A flottakövető rendszerek típusai – mi az, amit tudniuk kell? A flottakövető rendszerek fejlettségi szintjei között is van különbség, de amit egy jó szoftvertől el lehet várni, az nem más, mint a könnyű kezelhetőség, és a lehető legtöbb információ megjelenítése, ám de például egy nagyon fejlett rendszer még elektronikus menetlevél generálására is képes, amit hatóságilag is elfogadnak. Amennyiben megbízható flottakövető rendszerre van szüksége, bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal!

További flottakövetési tulajdonságok!

Az előző részben bővebben megtudhattuk, hogy mi is az a flottakövetés, és milyen eszközzel érhetjük el ezt eredményesen. De milyen célt szolgál még a vállalkozások számára – a járművédelmen és a lopásgátláson kívül? Íme, most felsorolunk pár szolgáltatást, amit a flottakövetés nyújthat nekünk:

 • Profit termelés – hiszen a GPS segítségével megvalósított flottakövetés a flottaköltségek megfigyelésének és kordában tartásának az eszköze.
 • Egy sikeres vállalkozás célja a nem indokolt költségek megszüntetése, amit a flottamenedzsment alkalmazásával teljesen megoldhatunk és kivitelezhetünk.
 • Segítségével minden flottajármű vezetőjének munkaidejét figyelemmel tudjuk követni, így kiküszöbölhetőek a nagyobb problémák, többek között az is, hogy a megnövekedett költségek miatt embereket rúgjanak ki, miközben ők nem is tehetnek róla.

Amennyiben tetszik Önnek ez a fajta megoldás, hogy sikerre vigye vállalkozását, kérdéseivel forduljon hozzánk! Örömmel segítünk és válaszolunk minden kérdésére!

Flottakövetés

Növelje cége hatékonyságát flottakövetéssel!

Minden cégvezetőnek érdeke, hogy a lehető legtöbbet hozza ki vállalkozásából. Igaz ez a logisztika különböző területein tevékenykedőkre is. A különböző bel- és külföldi szállítmányozással foglalkozó cégek számára elsődleges a pontosság, valamint a hatékony költségkezelés miatt a különböző munkafolyamatok követhetősége is elengedhetetlen. Ehhez a szokványos adminisztrációs formanyomtatványok és a lassú információ cserét biztosító menetidő/pihenőidő nyilvántartó rendszerek sokszor kevésnek bizonyulnak. A GPS alapú flottakövetés remek opció lehet minden olyan cég számára, melyek vezetői szeretnének percre pontosan követni mindent, a szállítmányozás aktuális menetével kapcsolatban. A flottakövetés soha nem látott egyszerűséget és áttekinthetőséget nyújt. Akár számítógépről, akár okostelefonról valós időben követhető a flotta különböző járműveinek aktuális helyzete és sebessége. Használja ki a flottakövetés adta lehetőségeket, és tegye hatékonyabbá cégét! Flottakövető rendszere telepítéséhez és üzemeltetéséhez válasszon minket!

A flottamenedzsment előnyei

Napjainkban a flottakövetésnek köszönhetően könnyedén ellenőrizhetjük, hogy alkalmazottaink merre tartanak a cégünk járműveivel. Mondanunk sem kell, ez egy rendkívül fontos lehetőség. Például egy tranzitjármű esetében, amely értékes rakományt szállít, kiemelt jelentősége van annak, hogy azt mindvégig teljes felügyelet alatt tarthassuk, hiszen érje akár egy baleset vagy meghibásodás, azonnal tudni fogjuk, hogy az hol és miként történt. A flottamenedzsment segítségével Önnek több ideje marad a hasznosabb dolgokra. Cégünk, mint említettük nyomkövetővel látja el járműveit, hogy azok tökéletes biztonságban és megfigyelésben legyenek. A flottamenedzsment területén szerzett többéves múltunknak köszönhetően kitapasztaltuk a nyomkövetők praktikus használatának módját. A tökéletes eredmény érdekében, pedig csakis a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk. Önnek ezt a drága technológiát nem kell beszereznie, hiszen mindezt már megtettük. Válasszon minket, ha korszerű flottamenedzsmentre van szüksége!

Legyen naprakész a cége sikerességének érdekében!

Ha valaki fuvarozó céget alapít, tudja, hogy mennyi buktatóval kell szembenéznie. A szakmai megfelelés elengedhetetlen, hiszen a telített piacon talpon maradni és biztos ügyfélrendszert kialakítani nem egyszerű. A flottamenedzsment ebben is nagy segítséget jelenthet! Az első, és egyben legfontosabb szempont, melyet figyelembe vesznek az ügyfelek, mikor fuvarozócéget választanak, az a megbízhatóság és a követési rendszer. Mindenki szeret tisztában lenni tulajdona hollétével, és pontos tájékoztatást kapni arról, mikor érkezik meg, vagy, hogy miért késlekedik a szállítás. Manapság a pontos kézbesítés mellett legalább ugyanannyira fontos az is, hogy naprakész információkkal lássuk el a megrendelőket! A flottamenedzsment segít abban, hogy mindig aktuális tájékoztatást adhassunk ügyfeleinknek, és abban, hogy közvetlen és biztos kapcsolatot tarthassunk a szállítókkal. Emellett segít, hogy a flotta védelmét is biztosítani tudjuk! Keressen minket bizalommal és válassza flottamenedzsment szolgáltatásunkat!

Forduljon hozzánk bizalommal és találjuk meg együtt a legjobb megoldást!

Flottakövetés