Szolgáltatásainkról általánosságban

A GPS-es nyomkövetés napjainkra már-már elengedhetetlen része a fejlett modern technológiákat alkalmazó cégeknek. Rendkívül sok munkafolyamatban költségcsökkentést lehet elérni egy-egy ilyen rendszer alkalmazásával. Ennek köszönhetően napjainkra a legtöbb cég már rendelkezik nyomkövető berendezésekkel, és szolgáltatásokkal. Amennyiben Önnek még nincs céges nyomkövetési szolgáltatása, vagy a meglévőnél egy jóval olcsóbbra kíván váltani, úgy kérjük tekintse át Flottakövetéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat.

Viszont a hétköznapi életben is fontos felismernünk, hogy milyen előnyök származhatnak a nyomkövetési szolgáltatások használatából.

A hétköznapi felhasználást tekintve három csoportra oszthatjuk a nyomkövetési rendszereket és szolgáltatásokat.

  • Gépjárművédelem, és gépjárműkövetés
  • Személykövetés, és személyvédelem
  • Kisállat követés, és kisállat felügyelet

Gépjárművédelem

A gépjárművédelem elsődleges feladata, hogy a becsben tartott járművünket, illetéktelenek ne tulajdoníthassák el, avagy a baj bekövetkeztekor megtalálhassuk azt. A gépjárművédelem szerves része, a lopásgátlás, értesítő küldése a gépjármű riasztójának jelzésekor, vagy a gépjármű távoli leállítása.

Amennyiben szeretné, hogy Ön legyen a kivétel, úgy kérem jelentkezzen nálunk! Kérjen ingyenes visszahívást!

Személykövetés, és személyvédelem

A személykövetés, és személyvédelem legfőbb feladata, hogy a nyomkövetővel rendelkező személy baj esetén értesíteni tudja a hozzátartozóit, a lehető legegyszerűbb módon, valamint ezzel szoros összefüggésben, hogy a bajbajutott hozzátartozónkat a lehető legrövidebb idő alatt megtaláljuk.

Kisállat követés, kisállat felügyelet

A kisállat felügyelet és követés feladata, a kis kedvenceink biztonságának növelése. Egy nyaralás alkalmával, vagy szilveszterkor nagyon sok kis kedvenc elkóborol, és zavarodottságukban vagy a hely ismerete nélkül nem tudnak hazatalálni. A mi feladatunk kettős. Egyrészről értesítenünk kell a gazdit, hogy a kis kedvence megszökött, másrészről segítünk megtalálni őket.

Forduljon hozzánk bizalommal és találjuk meg együtt a legjobb megoldást!