Széchenyi pályázat 2020

 

a kedvezményezett neve: PetTrack Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság

a projekt címe: Kapacitásbővítő beruházás a PetTrack Zrt.-nél

a szerződött támogatás összege: 8.918.751 Ft

a támogatás mértéke (%-ban): 70%

A most beszerzésre kerülő eszközök a prototípusok előállításához szükségesek, valamint a szerelőgárdánk munkáját segítik, akik telepítik a nyomkövető rendszereket az ügyfelek gépjárműibe:

HPS-25 Hand Press Single Kit Dobozzal: mérőállomás, mely segítségével bemérhetőek a legyártott eszközök. Ez egy speciális eszköztesztér, mellyel a gyártás után ellenőrizzük az eszközöket, hogy megfelelően működnek-e. Része a minőségbiztosítási rendszerünknek.

Foxwell I80 MAX: autódiagnosztikai eszköz. A beszerelésnél használjuk, ugyanis, ha hibakód keletkezik, akkor ezzel a multifunkcionális eszközzel kiolvassuk bármilyen gépjárműből a hibakódot és elhárítjuk a problémát, megszüntetjük a hibakód forrását.

MakerBot MethodX CF: 3D nyomtató, az alkatrészek előállításához használjuk, mert jelenleg ez a legköltséghatékonyabb technológiai a kis méretű eszközök prototípusainak előállítására.

ERSA IRHR 100 A HP javító (rework): speciális rework állomás, amit a nyáklapokba való chip forrasztáshoz használunk (ültetés vagy csere esetén).

SYNOLOGY DiskStation DS920+ (8GB): a szolgáltatásbővítéshez vásároljuk, ez két nagy teljesítményű NAS háttértár. Ezen fogjuk tárolni az új ügyfelek gépjárműveiben mért adatokat, fizikailag elkülönülve, hogy vis maior esetén is elérhetőek és visszakereshetőek legyenek az információk.

A célunk továbbá, hogy stabilizáljuk vállalkozásunk működését, így a folyóköltségek megtérítését is célozzuk jelen pályázatban: 2 fő munkatársunk bruttó bérét és munkáltatói járulékainak költségét (szakképzési hozzájárulás 1,5% + szociális hozzájárulás 15,5%) is el szeretnénk számolni.

A cégünknél fontosnak tartjuk a munkatársak folyamatos képzését, nem csak szakmai, hanem személyes kompetenciák terén is. A személyes kompetenciák bizonyos mértékben fejleszthetők. A szakemberek segítségével a kollégák megismerhetnek olyan kommunikációs stílusokat, eszközöket, melyek segítségével képessé válnak tudatosan használni a verbális és nonverbális kommunikációs eszközöket, képesek lesznek a magabiztos megnyilvánulásra, és a csapaton belüli együttműködésre. Tudjuk, hogy a megfelelő személyi kompetenciákkal rendelkező személyek sokkal jobban képesek együttműködni, ami hatékonyabbá teszi a csapatmunkát. Ezzel csökkenteni lehet a kollégák közti feszültséget, stresszt, illetve mindez végső soron eredményesebb vállalati működést eredményez. Fontosnak tartjuk, hogy a munkavállalók is megértsék és lássák, hogy milyen gyakorlati előnyök származnak a személyi kompetencia fejlesztéséből. Szeretnénk, ha a képzésnek köszönhetően a munkavállalók képessé válnának az önismeretre, esetleges konfliktusok értelmezésére, kezelésére.

Ebből a célból 2 kollégánkat személyi kompetenciafejlesztésre kívánjuk beíratni, 50-50 órában.a projekt tervezett befejezési dátuma : 2022.12.31.

projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-03994