Irodaszer. Ennél általánosabban elég nehéz leírni azokat az eszközöket, melyeket az irodai munka folyamán használnak. Rendkívül szerteágazó ez a paletta, több száz terméket fel lehet sorolni, melyeket naponta, vagy csak alkalmanként alkalmaznak a munkafolyamatok felgyorsítására, leegyszerűsítésére, pontosabbá tételére. Az irodaellátás mindig is nagy szerepet játszottak a hatékony munkavégzés esetében, így minden cégnek szüksége van ezekre a termékekre.

Természetesen számos fogyóeszköz is szerepet kap az irodai munkavégzés során, így ezek utánpótlásáról gondoskodni kell. Jellemzően kétféle megoldás létezik eme probléma megoldására, a hagyományos módszer, vagyis amikor a beszerzésért felelős kolléga személyesen elmegy egy kiválasztott irodaszerekkel foglalkozó üzletbe és kiválasztja a szükséges termékeket. A modern módszer természetesen online történik egy webáruház segítségével, amely felületén csak ki kell választani a kívánt termékeket és pár kattintás után már el is van küldve a lista a szükséges irodaszerekről.

A szállítást jellemzően 2-3 napot vesz igénybe, ez természetesen függ a rendelt mennyiségtől és az egyedi igényektől is. Rengeteg webáruház foglalkozik már irodaszerekkel, papír írószerekkel, így nehéz lehet a döntés, hogy melyiket is érdemes választani.