Parkolási díjfizetés Egyszerűen

PetTrack Okosparkolás megoldások, hogy parkolásért is csak annyit fizessen amennyit használja.

A PetTrack rendszer sikeresen alkalmazza a Nemzeti Parkolási rendszert oly módon, hogy a feltöltött egyenleg terhére tud parkolást kezdeményezni Ön mint a jármű tulajdonosa, vagy épp bármelyik kollégája, üzletkötője, kiszállítója, sofőrje.

A rendszer minden esetben a jármű GPS koordinátáiból indul ki, bárhol is legyen Ön fizikailag. A szolgáltatás elindításához semmi másra nincs szüksége, csak a mobil felületünkre. Belépve a rendszer a jármű adatai alapján felajánlja, a az aktuális parkolo zónát, és egy kattintással elindíthatja a parkolását.

A leállítással már nem is kell bajlódnia. Nincs többé elfelejtett parkolás, hogy aztán egyszercsak kapjon egy üzenetet, hogy a maximális parkolási idő végén automatikusan leállt a parkolása. A rendszerünkkel időt és pénzt takaríthat meg. Amint érzékeljük, hogy elindult a járművel, úgy a rendszerünk automatikusan leállítja a parkolásfizetést. Addig pedig Ön helyett figyel és szükség esetén új parkolójegyet vesz Önnek.

A félautomata parkolási rendszerünkkel időt és pénzt takaríthat meg. Hó végén, pedig egy komplex kimutatást küldünk Önnek vagy a könyvelésének, amiből az elszámolásokat könnyedén meg tudják csinálni.

Forduljon hozzánk bizalommal és találjuk meg együtt a legjobb megoldást!