Busz nyomkövetés

Ha Önnek is vannak buszai, legyen az kicsi vagy nagy, és nyomkövetési megoldást keres akkor jó helyen jár.

Cégünk rendelkezik pár kifejezetten buszos cégek számára készült megoldással. Segíthetünk Önöknek, nem csak a buszok nyomkövetésében, korlátlanul* európában, hanem a rendszeres kimutatások elkészítésében is. Amennyiben Önnek is szüksége van utazási irodák felé Charter kimutatásra, vagy a nemzetközi minimálbér elszámoláshoz egy segédletre, akkor jó hírünk van. Tudunk segíteni Önnek megfelelő nyomkövetési rendszert biztosítani.

Cégünk saját fejlesztésű eszközökkel tudja biztosítani az összes információt, és még sokkal többet is.

Mielőtt a műszaki részletekbe belemennék fontos megemlíteni, hogy mivel igen nagy értékű járművekről van szó, cégünk több forgalmazóval is megállapodást kötött annak érdekében, hogy az eszközeink beszerelése, semmiképpen ne sértse meg a jármű garanciáját.

Ennek jegyében, gyári alapanyagokkal dolgozunk, illetőleg bizonyos márkák esetében, az Importőr előírta, hogy a rendszerünket valamelyik márkaszervizben kell beszereltetni. Ezzel tudjuk biztosítani, hogy bármilyen járművet érintő garanciális probléma esetén, nyugodt maradhasson affelől, hogy nem fog senki ujjal másra mutogatni, a hibát áthárítandó.

Cégünk a nyomkövetési rendszerét, melyet buszokba ajánlunk, kiegészítjük egy RFID-s sofőrazonosítóval, indításblokkolóval, CANBUS csatlakozással, hogy teljesebb képet kapjunk a járműről, mindezt gyári minőségben garanciával.

Forduljon hozzánk bizalommal és találjuk meg együtt a legjobb megoldást!